Toimimme useissa kaupungeissa

Haemme juuri nyt uusia myyjiä tiimiimme. Haastattelemme jokaisen työhakemuksen lähettäneen. Jätä yhteystietosi meille ja otamme yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia tai soittaa ja kysyä lisää!

Meidän toimistolla hymyn saa naamalle saman tien kun astuu ovesta sisään. Meillä porukka koostuu erilaisista ihmisistä, mutta yhtään pukuherraa ei ole mukana nipottamassa.

Toimiston esimiehillä on kokemusta alalta yhteensä 20 vuoden verran, joten myös alalle vasta pyrkivät on hyvissä käsissä alusta asti. Me autetaan, kannustetaan ja näytetään esimerkkiä (hyvässä ja pahassa)!

Meille mahtuu mukaan mikäli asenne on kunnossa, olet valmis tekemään töitä ja osaat poistua omalta mukavuusalueeltasi. Hymyä myös tarvitaan!

KRISTIINANKATU 10 A,20100 TURKU

P. 040 561 0894
TURKU@AAA-PALVELUT.FI

Tampereen iso, valoisa ja freesi toimisto on lastattu täyteen kahvilla, maidolla ja kunnon joukkuehengellä. Meillä työntekoa kuvaillaan rennoksi, ahkeraksi ja työntäyteiseksi.

Meidän alansa tuntevat esimiehet tekee tätä hommaa sydämellään, kannustavat ja ovat osa tiimiä. Työntekijöiden ja esimiesten välinen kommunikointi on avointa ja luottamuksellista. Me valmennetaan ja kannustetaan porukkaa pääsemään tavoitteisiinsa ja ylittämään myös itsensä!

AAA­-Palveluiden 3 A-­kirjainta, Asenne, Ammattitaito ja Ansio, näkyy hyvin Tampereen tekemisessä.

Mikäli haluat olla osa tiimiä, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on rento ja hyvä asenne, niin tervetuloa tutustumaan!

HÄMEENKATU 29 A 1, 33200 TAMPERE

P. 040 176 7921
TAMPERE@AAA-PALVELUT.FI

Meillä porukka puhaltaa yhteen hiileen! Me ei hengitetä niskaan, vaan työskennellään rennolla otteella ja ammattitaidolla.

Viihtyisät tilat, hyvät työvälineet, sekä myyntikilpailut pitävät meillä arjen juhlana!

Meillä koulutetaan jokainen onnistumaan, eli mikäli löytyy halua menestyä, periksiantamattomuutta ja iloa, niin mahdut meidän joukkoon!

HALLITUSKATU 17 A 5, 2. KERROS 13100 HÄMEENLINNA

P. 044 984 1788
HAMEENLINNA@AAA-PALVELUT.FI

Keskellä Jyväskylän ydintä sijaitsevassa toimistossa tehdään kauppaa huikealla joukkuehengellä!

Meillä pääset mukaan loistavaan tiimiin ja saat koulutuksen, sekä esimiehen jatkuvan tuen ja kannustuksen. Viihtyisät tilat, loistavat näkymät kaupungille, huikea porukka ja ammattitaito, sekä asenne takaa varman tuloksen. Eikä tietenkään unohdeta hauskoja myyntikilpailuja!

Mikäli haluat tehdä hyvää tulosta ja samalla pitää hauskaa, hyppää mukaan!

KAUPPAKATU 31 B, 40100 JYVÄSKYLÄ

P. 045 887 9333
JYVASKYLA@AAA-PALVELUT.FI

 

Tutustu meihin myös Facebookissa