Toimimme useissa kaupungeissa

Haemme juuri nyt uusia myyjiä tiimiimme. Haastattelemme jokaisen työhakemuksen lähettäneen. Jätä yhteystietosi meille ja otamme yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia tai soittaa ja kysyä lisää!

Meidän toimistolla hymyn saa naamalle saman tien kun astuu ovesta sisään. Meillä porukka koostuu erilaisista ihmisistä, mutta yhtään pukuherraa ei ole mukana nipottamassa.

Toimiston esimiehillä on kokemusta alalta yhteensä 20 vuoden verran, joten myös alalle vasta pyrkivät on hyvissä käsissä alusta asti. Me autetaan, kannustetaan ja näytetään esimerkkiä (hyvässä ja pahassa)!

Meille mahtuu mukaan mikäli asenne on kunnossa, olet valmis tekemään töitä ja osaat poistua omalta mukavuusalueeltasi. Hymyä myös tarvitaan!

KRISTIINANKATU 10 A,20100 TURKU

P. 040 561 0894
TURKU@AAA-PALVELUT.FI

Tampereen iso, valoisa ja freesi toimisto on lastattu täyteen kahvilla, maidolla ja kunnon joukkuehengellä. Meillä työntekoa kuvaillaan rennoksi, ahkeraksi ja työntäyteiseksi.

Meidän alansa tuntevat esimiehet tekee tätä hommaa sydämellään, kannustavat ja ovat osa tiimiä. Työntekijöiden ja esimiesten välinen kommunikointi on avointa ja luottamuksellista. Me valmennetaan ja kannustetaan porukkaa pääsemään tavoitteisiinsa ja ylittämään myös itsensä!

AAA­-Palveluiden 3 A-­kirjainta, Asenne, Ammattitaito ja Ansio, näkyy hyvin Tampereen tekemisessä.

Mikäli haluat olla osa tiimiä, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on rento ja hyvä asenne, niin tervetuloa tutustumaan!

HÄMEENKATU 18 A 4KRS, 33200 TAMPERE

P. 040 176 7921
TAMPERE@AAA-PALVELUT.FI

 

Tutustu meihin Facebookissa ja Instagramissa!