A-luokan työpaikka

Haemme juuri nyt uusia myyjiä tiimiimme. Haastattelemme jokaisen työhakemuksen lähettäneen. Jätä yhteystietosi meille ja otamme yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia tai soittaa ja kysyä lisää!

Koulutamme jokaisen myyjän työsuhteen alussa. Annamme sinulle aikaa kehittyä myyjänä. Jotkut oppivat nopeasti, jotkut hitaammin. Etsimme yhdessä ratkaisut, juuri sinulle sopivan tavan keskustella potentiaalisen asiakkaan kanssa.

Aikaisempaa työkokemusta et tarvitse, mutta halu tehdä töitä ja oppia uutta mahdollistavat onnistumisen. Kaikenikäiset ja kaikenlaiset ihmiset ovat tervetulleita. Joskus työntekijä saattaa yllättyä itsekin piilevistä kyvyistään!

Aloitamme työpäivän aina palaverilla, missä kerrataan askelmerkit päivään ja sovitaan myyntitavoitteet. Myös myynnillisiä teemoja käydään läpi. Joka päivä työntekijät saavat siis tukea ja neuvoa kuinka tehdä enemmän kauppaa. Myös palautetta esimiehille saa antaa, se on paras tapa kehittyä aina paremmaksi työpaikaksi!

 

Aamulla herätessään ei tee mieli jäädä kotiin kiroamaan työpaikkaa, vaan jokainen päivä on hyvä.

Hiwa Ahmadi - Myyjä / Turku

Osa-aikainen työ sopii sinulle, jos olet opiskelija, ( 16-vuotias tai vanhempi ) eläkkeellä, tai haluat lisätienestiä kakkostyön muodossa. Työajat sovitetaan muun elämäsi mukaan joustavasti. Olemme auki myös lauantaisin.

Kokopäiväinen työntekijä voi halutessaan tehdä töitä säännöllisin työajoin 8:45-16:00 arkisin.

Rekrytoimme myös esimiehemme yrityksen sisältä. Olisiko sinusta isompien saappaiden täyttäjäksi?

Tiesitkö että työtön työnhakija voi ansaita osa-aikatyöllä 300 euroa kuukaudessa työmarkkinatuen lisäksi? Meillä se onnistuu.

Moni työntekijämme kouluttautuu työnteon ohessa merkonomiksi oppisopimuksella. Alan hyvän työkokemuksen ja palkan lisäksi voit siis saada myös myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi.

Aleksi Eronen, 19v


Peruskoulun jälkeen en ollut varma jatko-opinnoistani ja hetken aikaa pohdittuani, päätin opiskella itselleni ammatin oppisopimuksella.

Kävin useammassa paikassa haastattelussa, mutta AAA-Palveluilla ryhmähenki, toimiston mahtava fiilis tehdä kauppaa ja hyvä energia jäi parhaiten mieleen.

Tällä hetkellä teen pääsääntöisesti myyntiä, mutta olen päässyt myös toimimaan kesävastaavana ja kiertänyt muilla toimistoilla auttamassa myynnin parissa ja toiminut erilaisissa rekrytointitapahtumissa.

Parhaiten meillä pärjää, kun olet rento ja ahkera työntekijä pienellä huumorilla maustettuna!


Lemar Saduddin


Hain AAA-Palveluille töihin armeijan jälkeen. Olin kuullut firmasta veljeltäni, joka kehui työtä ja paikan ilmapiiriä, joten päätin kokeilla, millaista on työskennellä alalla.

Työpäiväni alkaa aamulla palaverilla, jossa käydään läpi edellisen päivän tulokset, myyntivinkit ja asetetaan uudet tavoitteet päivälle. Pidän palaverien lisäksi myös todella tärkeänä sitä, että koulutus työtehtäviin on kattava ja apua saa aina kun sitä tarvitsee.

Suosittelen työpaikkaa niille, jotka ovat valmiita vaikuttamaan omaan menestykseensä ja haluavat haastaa itsensä.

Minulle on tärkeää myös se, että työn ansiosta argumentointi-, myynti- ja ilmaisutaidot kehittyvät..

Hiwa Ahmadi


Olen aloittanut työt AAA-Palveluilla vuonna 2012. Tällä hetkellä toimin Turun toimistossa vuoropäällikkönä. Varsinaiset myyntihommat aloitin jo vuonna 2009 ja kokemusta löytyy eri tuotteiden myynnistä.

Tykkään valmentaa työntekijöitäni esimerkin kautta, joten itse sorvin ääressä työskentely kuuluukin päivittäisiin työtehtäviini. Lisäksi hoidan rekrytointia ja teen muita toimistotöitä.

Mielestäni isoin ero muihin yrityksiin on se, että aamulla herätessään ei tee mieli jäädä kotiin kiroamaan työpaikkaa, vaan jokainen päivä on hyvä.

Työn luonne on raskas, mutta työpaikan porukka ja ilmapiiri pitävät työn mukavana.

Meille soveltuva työntekijä on ahkera eikä pelkää uusia haasteita. Myös pieni halu näyttää omat kyntensä myyntityössä lasketaan plussaksi!

Parasta työssä on omat ja muiden onnistumiset.


Tutustu meihin myös Facebookissa